Bukplastik Stockholm

Plastikkirurgi av högsta klass

Andra behandlingar

ESTETISKA INGREPP FÖR HELA KROPPEN

Vi erbjuder även ett stort antal andra plastikkirurgiska ingrepp och behandlingar.

Armplastik

Så kallat ”gäddhäng”, det vill säga att överblivet skinn hänger från armarna, är något som besvärar många. Det överblivna skinnet kan bero på olika saker, exempelvis en kraftig viktnedgång.  På yngre patienter räcker det ofta med en fettsugning för att åtgärda problemet, i andra fall kan det även behövas en reduktion av hud.

Bröstförminskning

Stora och tunga bröst kan orsaka en del problem för kvinnor. Ont i nacken eller axlarna och svårigheter att utöva fysisk aktivitet, är två vanliga problem. En bröstförminskning är ett effektivt sätt att minska dessa problem och kan dessutom leda till estetiska förbättringar. Bröstförminskning kan innebära risk för att man inte kan amma.

Bröstlyft

Bröst sjunker ofta med åren. Hur mycket är personligt och har flera orsaker, som bröststorlek och elasticiteten i huden. Vi genomför flera olika varianter av bröstlyft, anpassade för individen.

Fettsugning

Fettsugning görs på patienter som vill bli av med ett lokalt fettöverskott, det kan exempelvis röra sig om magen, höfterna eller under hakan. Observera att fettsugning är en metod som inte fungerar på personer som lider av kraftig övervikt.

Ansiktslyft

Hudens elasticitet minskar och rynkor och veck uppstår när man blir äldre och även underliggande muskler och bindväv blir slappare. En ansiktslyftning sträcker ut både hud och underliggande hud, varpå överflödig hud avlägsnas. På det sättet stramas ansiktet upp och blir slätare.

Hakimplantat

Ett hakimplantat genomförs på personer som vill förtydliga hakan när den saknar en tydlig distinktion mot halsen. Detta relativt enkla ingrepp kombineras ofta med andra ingrepp avsedda att skapa bättre proportioner i ansiktet. Detta ingrepp genomförs på både kvinnor och män.

Läppförstoring

Ett mycket vanligt ingrepp . En läppförstoring görs ofta med fillers, men kan också kombineras med mindre kirurgiska ingrepp. Bortsett från önskan om större läppar så kan detta ingrepp också genomföras för att man vill ha bättre proportioner i ansiktet eller rätta till asymmetrier.  

Näsplastik

Näsplastik genomförs på personer som vill ha mindre, smalare, korta eller lägre näsa, eller en kombination av dessa. Omformningen av näsan genomförs numera ofta med hjälp av datasimulering.

Botox

Dålig kosthållning, en stressig vardag och andra faktorer påskyndar åldrandet. Botox gör att muskulaturen slappnar av tillfälligt vilket gör att rynkor försvinner. Botoxbehandlingar genomförs i regel i pannan, men man kan även behandla rynkor mellan ögonen, runt munnen och flera andra områden. Behandlingen är i stort sett smärtfri och resultatet kommer omgående.

Fillers

Med hjälp av fillers kan man förbättra ansiktskonturer, ändra volymfördelning i läppar samt behandla rynkor med mera. Vi använder fillers som innehåller hyaluronsyra, våra mest använda varumärken är Restylane och Juvederm. Behandlingen är skonsam och effekten håller i sig i upp till 12 månader, men avtar med tiden. Medlet injiceras under huden i små mängder med en mycket tunn nål.

 

"Det var det bästa som kunde hända mig, operationen har förändrat mitt liv". Anonym patient